Oh nee!! Mijn WordPress website is gehackt! Help!
Help!

Stap voor stap

1

Aanmelden

Eerst moet je je aanmelden bij Burdy, je website toevoegen en een gebruikersaccount aanmaken in uw WordPress-beheerder. Geen zorgen, wij leggen je uit hoe dat werkt.

2

Burdy maakt een kopie van je website op zijn server, en gaat aan de slag om alle bestanden op je site te gedesinfecteren. Dan gaat Burdy je website goed beveiligen, upgraden en versnellen, klaar om weer online te gaan!

Schoonmaakservice

3

Helemaal klaar!

Je geüpgrade, beveiligde en snelle website is klaar voor gebruik. Je kunt nu controleren of alles naar behoren werkt. Als je klaar bent met checken, wijzigen we samen de DNS (verwijsadres) naar onze server en dan ben je weer online!

4

Wat wil Burdy van jou? Het enige wat Burdy van je vraagt, is om 1 jaar onder zijn hoede te blijven. Bekijk alle functies die Burdy je biedt voor €29,95 pm. En als je jouw laatste hostingfactuur stuurt, krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. Bekijk de prijzen

Wat Burdy vraagt

Gratis je website verhuizen

Als je je aanmeldt bij Burdy, verhuist hij jouw website naar zijn supersnelle en veilige speciale WordPress-hostingplatform. Helemaal gratis. Meld je aan in 2 minuten!